Windows'un yanına kurmak istiyorum ve elle bölümlendirme yapıp boot kısmını ve kurulacak kısmı ayarlıyorum ama hiç bir ayarı kabul etmiyor. Bilgisayarda her iki sitemde olsun istiyorum. ilk boot kısmını nasıl ayarlamalıyım. Açılıştı her iki sitemde görünmeli. Teşekkürler.
Buradaki yönergeye uymalısınız. https://www.pisilinux.org/wiki/content/133-pisilinux-crocus-ancyrensis-kurulumu.html
Dikkat etmeniz gereken kuruluma geçmeden önce enaz 21 GB lık bir bölüm oluşturmalısınız. Bende de win10 ve pisiLinux var tek bir gurub içinden seçiyorsunuz. Telegram kanalına gelirseniz kurulum anında yardım alabilirsiniz. Hatta cep telefonunda da yüklü olursa telegram sıkıntı çekmezsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim. O bağlantıyı incelemiştim zaten. Kurulumu yapmayı başardım. HArddiskte iki bölüm var. birincisinde win11 kurulu. ikinci bölümde boot kısmını ayırdıktan sonra, ./ bölümüne kalan kısmın tamamını seçtiğimde hata veriyor. Ama kalan kısmın bir bölümünü, ./ için ayırıp kurduğumda kurulumu yapıyor. Bu şekilde çözdüm. Tekrar teşekkür ederim.
Ali Bey Telegram grubuna katılırsanız kurulum vs. destek almanız daha kolay olur...
İlginiz için teşekkür ederim. Telegram grubuna nasıl katılabilirim. Kaptanda telegrama tıkladığımda ulaşılamıyor. Sayfa açılmıyor.