SourceForge.net'ten Pisi'ye ödüller...

Bu sabah sourceforge.net'ten gelen e-posta ile yukarıdaki ödülleri Pisi'mize verdiklerini öğrenmiş bulunuyorum. Gelen e-postada bu ödüllerin 500.000'den fazla proje içinden belirli kriterleri karşılayan projelere verildiği ve bu ödülleri Pisi GNU/Linux'un hakkettiğini ifade etmişler. Projemizi bu ödüllere layık gördükleri için sourceforge.net ekibine teşekkür ederiz. 

Bu projeye ilk günden beri emeği geçen aramızdan ayrılmış olan ve devam eden tüm ekibe değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu ekip ki yerli ve milli işletim sistemi hayali ile geliştirilmiş ancak bazı gerekçelerle terk edilmiş bu projeyi sahiplenerek bu günlere getirdi. Bir kuruş bile maddi destek almadan, kendi mesailerinin dışında ailelerinden ve kendilerinden artırdıkları zamanları kullanarak üklemiz özelinde açık kaynak dünyasına kazandırdıkları bu proje ile ne kadar gurur duysalar yeridir.

Son olarak bizi biz yapan, verilen emeklerin karşılığını Pisi GNU/Linux kullanarak ödeyen, tespit ettikleri hata ve eksikleri bildirerek projenin daha iyi hale gelmesini sağlayan son kullanıcılara ve sunucu desteği veren turhost.com'a teşekkür ederiz.


Ayhan Yalçınsoy / 02-03-2022 / 291
Pisi Linux Pisi Linux Pisi Linux Pisi Linux Pisi Linux
© Copyright 2013 - 2024 Pisi GNU/Linux. Bütün hakları saklıdır. | Pisi GNU/Linux gücünü topluluktan alır.
scrollup